Kauniit ja hyvin hoidetut puut tekevät pihasta näyttävän ja viihtyisän!

Etusivu » Palvelut » Puiden ja pensaiden ylläpito

Puiden ja pensaiden ylläpito on olennainen osa kiinteistönhoitoa

Kiinteistöhuolto J. Rusanen tarjoaa puutarhuripalveluiden lisäksi arboristin palvelut, joihin kuuluu muun muassa puiden hoito. Puut ovat olennainen osa pihaa ja antavat pihalle raamit. Puut ovat yleensä pihan näkyvin ja näyttävin osa.

Puut rakennetussa ympäristössä tuovat hyvien puoliensa lisäksi mukanaan haasteita kiinteistönhoitoon suurikasvuisuutensa vuoksi. Sen vuoksi niitä olisi hyvä hoidattaa säännöllisesti ammattilaisella, jotta mahdolliset ongelmat havaittaisiin ajoissa. On tärkeää huomioida oikeat kasvivalinnat jo suunnitteluvaiheessa ja ottaa suunnitteluun mukaan ammattilainen, joka osaa huomioida pihan toimivuuden sekä oikeat kasvit optimaalisille kasvualueille.

Kauniit ja hyvin hoidetut puut tekevät pihasta näyttävän ja viihtyisän!

Arboristin palvelut:

 • Puiden ja pensaiden hoitoleikkaus
  Jotta pihapiirin kasvillisuus pysyy edustavana ja elinvoimaisena, sen hoidon tulee olla säännöllistä ja suunnitelmallista.
   
 • Puiden kaataminen
  Huonokuntoinen puu on riski ympäristölle. Toisinaan ainoa järkevä vaihtoehto on poistaa huonokuntoinen puu ja istuttaa uusi, elinvoimainen puu tilalle. Työ on turvallisinta teettää ammattilaisella, joka osaa myös suunnitella uuden kasvivalinnan paikalle sopivaksi. Kaupunkialueella kaataminen on luvanvaraista. Kauttamme onnistuu myös kaatolupien hakeminen. 
   
 • Kantojyrsintä
  Puun kaadon jälkeen on syytä halutessanne poistaa myös jäljelle jäänyt kanto. Kantojyrsintä jättää pihan siistiksi ja tasaiseksi.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot