Paikallista ja laadukasta palvelua

Etusivu » Palvelut » Päivystys

Päivystys

Me autamme ja olemme läsnä arjessa kellonajasta huolimatta. Päivystyspalvelu on apunasi silloin, kun asiakaspalvelumme on suljettuna. Tavoitat meidät siis 24/7 vuoden jokaisena päivänä. Päivystyksemme palvelee, kun asia pitää hoitaa kuntoon välittömästi esimerkiksi vesivahinkotilanteet, oven avauspyyntö tai rikotun ovenlasin/ikkunan paikkaus. 

Toimistomme palvelee teitä arkisin klo 7 – 15 välillä numerossa  010 836 0700 Huomioittehan, että asiakaspalvelun sähköpostia luetaan vain toimiston aukioloaikoina.

Toimistoaikojen ulkopuolella puhelut kääntyvät päivystäjällemme. Päivystysaikaan, eli normaalien aukioloaikojen ulkopuolella, hoidamme vain kiireelliset, hälytysluonteiset työt, joiden korjaamista ei voida vahinkojen välttämiseksi siirtää seuraavaan arkipäivään.

Ei-kiireellisistä, normaaleista korjauspyynnöistä ja kysymyksistä pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalvelumme aukioloaikojen puitteissa. Kiireelliset asiat on kuitenkin hyvä ilmoittaa puhelimitse vuorokauden aikaan katsomatta. Tällaisia asioita ovat esimerkiksi ovenavaukset, vesivahingot, ilkivalta ym. 

Hälytystyöt ovat aina maksullisia

Hälytystyöt ovat aina asiakkaalle maksullisia. Kustannusvastuun määräytymisestä ei aina ole mahdollista saada selvyyttä pelkän puhelun perusteella. Päivystyksenä suoritettu työ voidaan joutua laskuttamaan asukkaalta, mikäli vastuu osoittautuu kuuluvan asukkaalle.

Maksuperuste ja kustannusvastuu määräytyvät taloyhtiön vastuunjakotaulukon mukaan taloyhtiön ja osakkaan/asukkaan välillä.

Katso yleispätevä vastuunjakotaulukko täältä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot