Paikallinen palveluksessasi

Etusivu » Yritys

Kiinteistöhuolto J. Rusanen

Ammattilaiset palveluksessasi

Käytössämme on sähköinen työnohjausjärjestelmä, jolla pystyy reaaliaikaisena seuraamaan töiden kulkua ja johon pystyy liittämään yhtiökohtaisen huoltokirjan.

Koulutamme koko ajan henkilökuntaamme, jotta pystymme vastaamaan kiinteistöjen kunnossapidosta entistä paremmin ja vastaamaan alati muuttuviin haasteisiin. Koko henkilökuntamme on suorittanut työturvallisuuskortin.

Toimintamme perusta tulee jatkossakin olemaan asiakkaidemme tarpeet. Muistathan, että tarjontaamme kuuluvat myös ulkoalueiden hoito, kiinteistön tekninen kunnossapito, viherpalvelut ja kuljetuspalvelut.

ISO 9001 -laatusertifikaatti

Kiinteistöhuolto J. Rusanen Oy:lle on myönnetty kesäkuussa 2015 ISO 9001 -laatusertifikaatti.

Tämä on todistus siitä, että työskentelemme asiakkaidemme hyväksi, asiakaslähtöisesti ja järjestelmällisesti. Lisäksi se on tunnustus siitä, että pyrimme jatkuvasti parantamaan palvelumme laatua.

Laatujärjestelmän rakentaminen edellytti mm. kaikkien toimintaprosessien uudelleen tarkastelua sekä niiden yksityiskohtaista kuvaamista ja dokumentointia. Vuosittain tehtävät riippumattoman asiantuntijan auditoinnit tukevat toimintaamme ja pitävät sertifikaatin voimassa jatkossakin.

Iso vai paikallinen? Miksei molemmat.

Olemme osa PHM Groupia. PHM on kiinteistöpalvelukonserni, jonka tehtävä on pitää huolta ihmisistä pitämällä huolta heidän asuinympäristöstään. PHM Group muodostuu alan parhaista paikallisista yrityksistä, joilla on samat arvot ja motiivit; yrittäjähenkisyys sekä reilu ja vastuullinen toiminta. Uskomme, että paikallista palvelua parempaa on vain paikallinen palvelu isoilla resursseilla. PHM:n kanssa ei tarvitse miettiä ottaako tutun paikallisen vai ison toimijan. Meiltä saa molempien parhaat puolet.

PHM Group

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot