Päivystys

Ongelmatilanteet

Toimistomme palvelee teitä arkisin klo 7 - 15 välillä numerossa  010 836 0700 Huomioittehan, että asiakaspalvelun sähköpostia luetaan vain toimiston aukioloaikoina.

Toimistoaikojen ulkopuolella puhelut kääntyvät päivystäjällemme. Päivystysaikaan, eli normaalien aukioloaikojen ulkopuolella, hoidamme vain kiireelliset, hälytysluonteiset työt, joiden korjaamista ei voida vahinkojen välttämiseksi siirtää seuraavaan arkipäivään.

Ei-kiireellisistä, normaaleista korjauspyynnöistä ja kysymyksistä pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalvelumme aukioloaikojen puitteissa. Kiireelliset asiat on kuitenkin hyvä ilmoittaa puhelimitse vuorokauden aikaan katsomatta. Tällaisia asioita ovat esimerkiksi ovenavaukset, vesivahingot, ilkivalta ym. 

Ota yhteyttä

Hälytystyöt ovat aina maksullisia

Hälytystyöt ovat aina asiakkaalle maksullisia. Kustannusvastuun määräytymisestä ei aina ole mahdollista saada selvyyttä pelkän puhelun perusteella. Päivystyksenä suoritettu työ voidaan joutua laskuttamaan asukkaalta, mikäli vastuu osoittautuu kuuluvan asukkaalle.

Maksuperuste ja kustannusvastuu määräytyvät taloyhtiön vastuunjakotaulukon mukaan taloyhtiön ja osakkaan/asukkaan välillä.

Katso yleispätevä vastuunjakotaulukko täältä »

Ota yhteyttä

ISO 9001 -LAATUSERTIFIKAATTI

Kiinteistöhuolto J. Rusanen Oy:lle on myönnetty kesäkuussa 2015 ISO 9001 -laatusertifikaatti.

Tämä on todistus siitä, että työskentelemme asiakkaidemme hyväksi, asiakaslähtöisesti ja järjestelmällisesti. Lisäksi se on tunnustus siitä, että pyrimme jatkuvasti parantamaan palvelumme laatua.

Laatujärjestelmän rakentaminen edellytti mm. kaikkien toimintaprosessien uudelleen tarkastelua sekä niiden yksityiskohtaista kuvaamista ja dokumentointia. Vuosittain tehtävät riippumattoman asiantuntijan auditoinnit tukevat toimintaamme ja pitävät sertifikaatin voimassa jatkossakin.

Ota yhteyttä »

Kiinteistöhuolto J. Rusanen on PHM-partneri

Kiinteistöhuolto J. Rusanen on PHM-partneri – osa kiinteistöpalvelukonserni PHM Groupia. Tehtävänämme on pitää huolta ihmisistä pitämällä huolta heidän asuinympäristöstään. PHM:n kanssa ei tarvitse miettiä, valitseeko kumppaniksi tutun paikallisen vai ison konsernin. PHM Groupilta saa molempien parhaat puolet.

 

Tutustu PHM Groupiin