KIINTEISTÖHUOLTO J. RUSANEN OY

 

Päivystys »

Kiinteistöhuolto »

Siivouspalvelut »

Kuljetus »

Puutarha »

KIINTEISTÖHUOLTO J. RUSANEN PALVELEE VARSINAIS-SUOMEN TALOUSALUEELLA

Kiinteistöhuolto J. Rusanen on Varsinais-Suomen talousalueella toimiva palveluyritys, joka tuottaa kiinteistöjen omistajille ja toimitilojen käyttäjille luotettavia kiinteistönhoito- ja siivouspalveluja. Yritys on perustettu vuonna 1999. 

Haasteemme on hyvin hoidettu kiinteistö ja tavoitteemme tyytyväinen asiakas. Vahvuuksiamme ovat palvelun hyvä laatu, osaava ja motivoitunut henkilöstö sekä joustavuus asiakkaan tarpeiden mukaan. Asiakaskohteissa työt mitoitetaan siten, että ne pystytään myös hoitamaan. Tukenamme on lisäksi paras mahdollinen paikallinen alihankkijaverkosto.

Asiakkainamme ovat mm. taloyhtiöt, liikekiinteistöt, ravintolat, kaupat sekä erilaiset yritykset. Lähes kaikki asiakkaamme ovat pitkäaikaisia sopimusasiakkaita.

Ota yhteyttä »

AMMATTILAISET PALVELUKSESSASI

Käytössämme on sähköinen työnohjausjärjestelmä, jolla pystyy reaaliaikaisena seuraamaan töiden kulkua ja johon pystyy liittämään yhtiökohtaisen huoltokirjan.

Koulutamme koko ajan henkilökuntaamme, jotta pystymme vastaamaan kiinteistöjen kunnossapidosta entistä paremmin ja vastaamaan alati muuttuviin haasteisiin. Koko henkilökuntamme on suorittanut työturvallisuuskortin.

Toimintamme perusta tulee jatkossakin olemaan asiakkaidemme tarpeet. Muistathan, että tarjontaamme kuuluvat myös ulkoalueiden hoito, kiinteistön tekninen kunnossapito, viherpalvelut ja kuljetuspalvelut.

Ota yhteyttä »

ISO 9001 -LAATUSERTIFIKAATTI

Kiinteistöhuolto J. Rusanen Oy:lle on myönnetty kesäkuussa 2015 ISO 9001 -laatusertifikaatti.

Tämä on todistus siitä, että työskentelemme asiakkaidemme hyväksi, asiakaslähtöisesti ja järjestelmällisesti. Lisäksi se on tunnustus siitä, että pyrimme jatkuvasti parantamaan palvelumme laatua.

Laatujärjestelmän rakentaminen edellytti mm. kaikkien toimintaprosessien uudelleen tarkastelua sekä niiden yksityiskohtaista kuvaamista ja dokumentointia. Vuosittain tehtävät riippumattoman asiantuntijan auditoinnit tukevat toimintaamme ja pitävät sertifikaatin voimassa jatkossakin.

Ota yhteyttä »

Kiinteistöhuolto J. Rusanen on PHM-partneri

Kiinteistöhuolto J. Rusanen on PHM-partneri – osa kiinteistöpalvelukonserni PHM Groupia. Tehtävänämme on pitää huolta ihmisistä pitämällä huolta heidän asuinympäristöstään. PHM:n kanssa ei tarvitse miettiä, valitseeko kumppaniksi tutun paikallisen vai ison konsernin. PHM Groupilta saa molempien parhaat puolet.

 

Tutustu PHM Groupiin