Toimistotyöntekijä asiakaspalveluun

04.10.2018

Opiskeletko toimistoalaa tai onko tavoitteesi uudelleenkouluttautua? Toimintamme laajentuessa etsimme asiakaspalvelupisteeseemme työharjoittelijaa, tavoitteena palkata hänet valmistumisen tai harjoittelujakson jälkeen vakituiseksi työntekijäksi. Tehtävänäsi on pääosin vastaanottaa korjauspyyntöjä ja välittää ne työnohjausjärjestelmään, sekä laatia erilaisia tiedotteita. Työnkuva sisältää asiakaspalvelutehtäviä puhelimitse ja sähköpostitse. Työaika on arkisin klo 7-15.

Perehdytämme sinut tehtäviin. Oma osaamisesi ja henkilökohtaiset ominaisuutesi voivat kuitenkin vaikuttaa työtehtävien lopulliseen sisältöön. Työskentelet yhteistyössä nykyisen toimistosihteerimme kanssa, jolta saat tarvitessasi tukea ja apua työtehtävien hoitamisessa. Jatkossa kykenet tarvittaessa myös sijaistamaan häntä.

Odotamme sinulta reippautta ja rohkeutta tarttua työtehtäviin. Et pelkää hektisempääkään työtahtia, etkä ”jäädy” ongelmanratkaisukykyä vaativissa tilanteissa. Toivomme, että olet ennakkoluuloton, avoin, määrätietoinen ja valmis tarttumaan haasteeseen lähettämällä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen info@kiinteistohuoltoturku.fi. Puhelintiedusteluihin emme valitettavasti kiireiltämme ehdi vastata.

Toimithan nopeasti, sillä mitä nopeammin löydämme porukkaamme sopivan henkilön, sen parempi!